2019. november 6., szerda

Start

Szia. A Te életed milyen? Boldog vagy? Elégedett vagy? Vagy inkább rossz kedved van és dühös vagy... Szereted és elfogadod önmagad? Egészséges vagy? Gyakran vagy beteg? Élsz vagy vegetálsz? Kihúzod magad, vagy összegörnyedsz? Gyakran mosolyogsz? Szeretsz vagy utálsz? Igazán ismered önmagad? Van családod? Gazdag vagy? Szegény vagy? Van hobbid? Dolgozol? Tanulsz? Munkanélküli, munkakereső vagy?

Ezek a dolgok, és az ezekhez való viszonyulásod  nagyon is meghatároznak téged, a környezeted, a magatartásodat, a gondolataidat, a hangulatodat, egyszóval mindent, ami körbevesz TÉGED, mint egy lényt.

Biztos veled is előfordult már (velem gyakran:), hogy miközben mész hazafelé, benéztél egy ablakon, vagy egy autóba, és kíváncsi voltál, vajon ő hogyan él, mit csinál otthon, mivel foglalkozik? Vajon boldog?

A blogommal egy ilyen élményt szeretnék Neked adni.

A következő történetek igaz történetek! A munkám során olyan emberekkel találkozom, akiknek a történetét szeretném veletek megosztani. Különféle személyiségek, egyik szegény, másik dúsgazdag, az egyik orvos, a másik színész, a harmadik nyugdíjas, férfiak és nők, vezető beosztásban lévő személyek és beosztottak. Különböző helyekről jöttek, különböző családi háttér, más-más kultúra, de mégis, egy közös van bennük. Mindegyik keresi a boldogságot!

Nem akarok könyvet írni, arra nincs időm. De ezeknek az embereknek a története talán rá tud mutatni a ti életetekre, hogy ha hibáztatok, akkor felelősséget vállalva tovább tudjatok lépni, vagy éppen megelégedetten hátra tudjatok dőlni: Jaj de jó, hogy ez nem én vagyok!

Az elmúlt hónapok során tanultam egy nagyon fontos dolgot: "Számodra  az igaz, amit magad figyeltél meg, és ha ezt elveszíted, mindent elveszítettél!" Idézet L.R.H.

Készülj, hamarosan jön az első igaz történet.... egy színészről fog szólni, aki....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ide várom a véleményed:

Magamról

38 éves anyuka és feleség vagyok, és ahelyett hogy könyvet írnék a tapasztalataimról (több mint 5000 személyes beszélgetés tanácsadóként, terapeutaként), egy blogot indítok. Érdekelnek az emberek, a problémáik, és azok megoldása. A politikán kívül minden érdekel... A technika, a fejlesztések, a divat, a design, a tőzsde, a természet a kommunikáció. Sokat foglalkozom önfejlesztéssel, önelemzéssel, előző életek kutatásával, megismerésével. Hiszem és vallom azt, hogy nem vagyunk egyenlőek a testünkkel, ettől sokkal többek vagyunk. De erről majd később olvashatsz bővebben.